Matrix + MATRIX BIRTH Reimprinting

Matrix anvendes til at komme “et spadestik dybere” end EFT.
Du guides blidt frem til de afgørende øjeblikke, hvor du tog en beslutning om, hvordan verden er skruet sammen i bestemte situationer og (hvis du ønsker det) assisteres du til at ændre dine beslutninger/ overbevisninger til nogle for dig mere støttende overbevisninger.

Vi arbejder bl.a. udfra at alle “problemer”/smerter/allergier m.v. engang var en løsning, men ikke behøver at være det til evig tid.
De kan udspring fra en emotionel respons i en specifik situation, som blev generaliseret og måske “satte sig” i kroppen.
Når du får løsnet dét emotionelle ‘anker’ forsvinder symptomerne og udfordringerne, og du kan sætte noget “opdateret software” istedet for og møde verdenen og situationerne på en anderledes og mindre energikrævende måde.
I Matrix Birth arbejder vi specifikt med fødselsoplevelser, som har sat emotionelle og/eller fysiske spor i krop og sjæl. Den tidlige tilknytnings betydning får en anden dimension med dette vidunderlige værktøj.
“Den nye biologi”, som bl.a. Bruce Lipton, udviklingsbiolog og MD fortæller om, understøttes også i denne teknik, hvor vi bl.a. kan rydde op i traumer pådraget under svangerskabet via forældrene.

Det er MEGET lettere at opleve selv end at forstå via beskrivelse, så book en prøvesession – du får den første til halv pris.

Du er velkommen til at læse ZCT foreningens folder om EFTMR her.