NLP coaching & terapi

Neuro-Lingvistisk-Programmering
Frit oversat er det den (selv-)programmering, der finder sted, når vi anvender sprog i os selv og overfor andre.
Sprog er ladet med informationer om, hvordan vi anskuer og organiserer omverdenen.
Sproget er ofte præget af den tid og kultur vi lever i og for at blive i nutidige termer, så kan noget af programmeringen som vi f.eks. har arvet fra andre godt trænge til en opdatering eller bare et eftersyn for at se om det stadig er tidsvarende for “programhaveren”.

NLP bygger på nogle grundlæggende forudsætninger og arbejder med de forskellige modaliteter i sproget.

Jeg er uddannet hos Human Proces v/Inge og Hans Polonius og tilbyder såvel coaching som terapi.

Jeg er medlem af NLP-foreningen i Danmark

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er IMG_4424-300x225.jpg
Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er mor-Deia-300x300.jpg


Som master practitioner tilbyder jeg Matrix Reimprinting til at komme “et spadestik dybere” end EFT.
Du guides blidt frem til de afgørende øjeblikke, hvor du tog en beslutning om, hvordan verden er skruet sammen i bestemte situationer og (hvis du ønsker det) assisteres du til at ændre dine beslutninger/ overbevisninger til nogle for dig mere støttende overbevisninger.

Vi arbejder bl.a. udfra at alle “problemer”/smerter/allergier m.v. engang var en løsning, men ikke behøver at være det til evig tid.
De kan udspring fra en emotionel respons i en specifik situation, som blev generaliseret og måske “satte sig” i kroppen.
Når du får løsnet dét emotionelle ‘anker’ forsvinder symptomerne og udfordringerne, og du kan sætte noget “opdateret software” istedet for og møde verdenen og situationerne på en anderledes og mindre energikrævende måde.
I Matrix Birth arbejder vi specifikt med fødselsoplevelser, som har sat emotionelle og/eller fysiske spor i krop og sjæl. Den tidlige tilknytnings betydning får en anden dimension med dette vidunderlige værktøj.
“Den nye biologi”, som bl.a. Bruce Lipton, udviklingsbiolog og MD fortæller om, understøttes også i denne teknik, hvor vi bl.a. kan rydde op i traumer pådraget under svangerskabet via forældrene.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er hånd-i-hånd-150x150.jpg

Det er MEGET lettere at opleve selv end at forstå via beskrivelse, så hvis det har vakt din interesse er du meget velkommen til at book en prøvesession.

Du er velkommen til at læse ZCT foreningens folder om EFTMR her.